TIANA "B"  2 - 5  SANTA SUSANNA
AE TIANA  6 - 0  PR SANT FELIU

AE TIANA 6
PR SANT FELIU 0

Bon partit el que ens van oferir els de Guilermo Castillo el passat cap de setmana. Els locals es presentaven al Poliesportiu Municipal amb la intenció de fer bons els tres punts aconseguits la setmana anterior a domicili davant el Sansur Barcelonès i van desplegar un joc que, sorprenentment, no va trobar resposta per part visitant.

El marcador final (6-0) mostra el joc ofensiu que van oferir els Tianencs, que van disposar de multitud d'ocasions de gol durant el partit.

L'equip visitant va mostrar una cara gens habitual. Els de Sant Feliu van acusar les baixes i no van poder mostrar el joc fluid que el va portar a liderar la classificació a la primera part de la temporada.

La propera jornada el Futbol Sala Tiana visitarà la difícil pista del Futsal Dante, quart classificat, i que ha iniciat la segona volta amb dues derrotes. Una victòria Tianenca suposaria deixar al quart classificat a 7 punts de distància.