6 ALEVÍ - PARE MANYANET 4
10 BETÀNIA PATMOS - CADET B 1
1 SANT CEBRIÀ DE VALLALTA - CADET A 2
5 FUTSAL DANTE - AE TIANA 4

El primer equip demostra per segona vegada que no sap defensar les seves opcions de liderat i cau en l'abarrotada pista de l'Dante Futsal.

Es preveia un partit complicat i així va ser. S'esperava un partit vibrant i així va ser.

Els locals van sortir molt endollats des de l'inici i com no podia ser d'una altra manera es van fer ràpidament amb el control del partit. Mentrestant, els visitants es conformaven amb llançar alguna contra, fruit de la qual cosa van treure una mica just 0-1, marcador amb el qual s'arribaria al descans. El duríssim ambient amb què es van trobar els de Guillermo Castillo va pesar enormement en el conjunt Tianenc durant la primera meitat i va ser una de les consignes importants que es van tractar durant el descans. Evadir-se del ambient era una de les claus, però la intensitat del partit, i la tensió del mateix va provocar just el contrari.

Els visitants ampliaven el marcador amb el gol de Fermín, però la celebració del mateix va encrespar encara més l'ambient i va animar els locals, que de nou es feien amb el control del joc i a base d'aprofitar els errors del rival i per descomptat aprofitar la seva superioritat, van donar la volta al marcador i es van avançar amb un 5-3 que semblava definitiu.

Faltaven 5 minuts i el Futsal Tiana va reaccionar. Els jugadors visitants es van llançar a l'atac i van disposar d'ocasions per igualar el partit. Ganchi encertava amb el quart visitant, però la falta d'encert va acabar condemnant a un equip que ha d'oferir molt més.

Amb el partit agonitzant va arribar una acció que hauria de ser un exemple de fair play. Amb un jugador local a terra els seus companys van decidir llançar un atac que va acabar amb robatori per part de nielo. El contraatac visitant, un tres contra un, el va resoldre Toni Oñate amb una elegància que en poques ocasions s'està veient últimament, llançant la pilota fora. S'acabava el partit, va poder ser o no l'empat.

Al final lo millor del matí va ser l'ambient, amb un ple a vessar en el petit coliseu de la Creueta del Coll i un ambient impressionant. Els visitants hauran de millorar i molt per seguir a la part alta de la classificació.