Resultats del cap de setmana

2 ESCOLA THAU - PREBENJAMÍ 4
4 ESCOLA FORT PIENC - ALEVÍ 3
0 CADET B - PLAZA MACAEL 1
4 CADET A - SANT CEBRIÀ 2
1 AE TIANA B - IMPERIAL S. CRIST 5
2 AE TIANA - PADRE DAMIAN 0


El primer equip aconsegueix la segona victòria de la temporada davant el sempre complicat Padre Damián i continua en la millora del seu joc.

Segona victòria consecutiva de l'equip dirigit per Guillermo Castillo, en un partit en què el Padre Damián no va disparar a porteria fins al minut 37 de partit, en un intent final per aconseguir alguna cosa positiva en la seva visita a Tiana.

El partit es preveia complicat. Els barcelonins eren rebuts a Tiana amb el record de la temporada passada en la qual van superar en els dos partits als del maresme i amb la seva precedida fama d'equip complicat de batre, però en aquesta ocasió el partit va estar sempre controlat pels locals que no van passar per dificultats.

Un gol a la primera meitat de Ganchi en una bonica combinació amb Faisal, juntament amb un gran gol de Ruano en la segona, en jugada individual, van acabar per sentenciar el partit.

Aquesta setmana visita a la dificilíssima pista de l'EFS Ripoll en un partit en què els de Tiana intentaran aconseguir la seva primera victòria en lliga contra l'actual campió de la Super Copa de Catalunya. 
Share:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular Posts

Highlight 4

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Recent Posts