Resultats del cap de setmana

AE TIANA 4 - FUTSAL DANTE 3
AE TIANA "B" 1 - OLIMPIC ARGENTONA 4

Derrota de l'Tiana B en el seu debut a la lliga. L'equip dirigit per Carmelo Guirao va disputar un bon partit en línies generals, però la veterania dels visitants va resultar decisiva en els minuts finals en què van aconseguir dos gols sentenciaven el partit.

Tot i les baixes i que l'equip està en procés de formació a causa del nombre de nous jugadors, la sensació és que aquest grup anirà creixent en les pròximes setmanes i poc a poc aniran arribant els bons resultats.

Debut en la lliga amb victòria davant un dels grans rivals de la lliga, en un partit en el qual el resultat hauria d'haver estat menys sofert per al conjunt de Victor Blaya.

Malgrat la fluixa pretemporada quant a resultats es refereix, el Futbol Sala Tiana es presentava amb la confiança del bon joc desplegat la passada setmana en la final de la Supercopa de Catalunya davant el Montsant Sala 5 i així ho va certificar davant d'un dels rivals importants de la competició (semifinalista de la passada Final Four).

Si bé els primers 10 minuts de partit van ser molt igualats i fins i tot els barcelonins van tenir les seves ocasions per posar-se per davant, els locals van reaccionar i es van fer amb el control del joc practicament fins al final, gaudint d'innombrables ocasions de gol, però amb l'habitual falta d'encert de les últimes temporades.

Mancant 2 minuts el marcador assenyalava un clar 4 a 1, però els errors en la realització d'algunes faltes van concedir al Futsal Dante un tir lliure sense barrera ben aprofitat i un tercer gol de manera inmediata en una errada defensiva, per fer creure en l´empat als visitants, empat que a punt va estar d'arribar mancant 1 segon per al final, però l'actuació de Joel va salvar el que hauria estat el definitiu 4 a 4.