Resultats de pretemporada

AE Tiana - FS Ibers Santa Coloma

El Futbol Sala Tiana finalitza els partits de pretemporada sense conèixer la victòria. Dues derrotes (FS Clot i EFS Ripoll), i un empat (FS Ibers Santa Coloma) són el pobre bagatge que deixa l'equip de Victor Blaya en aquestes primeres setmanes.

I el pitjor no són els resultats, per a això està la pretemporada. El més preocupant és la manca de ritme defensiu i ofensiu d'un equip que juga aquest mateix dissabte 16 la Supercopa de Catalunya contra el CFS Montsant Sala 5, un equip sempre poderós, que serà un dur os contra el qual no serveix res més que jugar al 100%

Està per veure si el treball de l'equip durant aquesta setmana serveix per accelerar la preparació de cara a la Supercopa i sobretot, a l'inici de lliga el proper dissabte dia 23.

Per al Victor Blaya "l'equip està en un moment de forma massa baix. El fet d'estar a principis de setembre no justifica el ritme tan tediós que està mostrant en els partits, i per descomptat la intenció és canviar el xip immediatament si volem tenir opcions de guanyar aquest dissabte al Montsant"

 
Share:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular Posts

Highlight 4

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Recent Posts