Entrevista a Faisal Raiss (Fcfs)

Que tal el teu retorn a la selecció?
Doncs la veritat és que força content de poder tornar a jugar amb la selecció catalana un altre cop i poder representar a la nostra federació fora del territori català. Ja són 6 anys en aquesta federació, per sort he pogut anar amb la selecció en diverses ocasions, i que ara el seleccionador et torni a trucar doncs és una motivació més per continuar treballant i poder retornar un altre cop, amb l'objectiu de poder disputar un torneig internacional.

Ja havies jugat contra França abans?
Vaig estar convocat durant el quadrangular que es va jugar a Santa Coloma de Farners, on estava França, Colòmbia i Argentina. Per temes laborals, el primer partit que era contra França no vaig poder anar-hi.

Com has vist la selecció i la mitjana d'edat de la mateixa?
Sincerament he vist a una molt bona selecció catalana, plena de jugadors joves i que han fet un gran paper contra una selecció com la de França que portava temps preparant aquests partits. Cal destacar que la majoria dels nostres jugadors no superaven la vintena d'edat, mentre que la de França rondava els 30 aprox. i veient com han jugat els nostres, podem estar molt tranquils perquè la selecció catalana té un futur força brillant.

Que penses de la selecció francesa actual?
He vist en diverses ocasions jugar a França, i podria dir que aquesta selecció és la millor. Segurament els seus jugadors no són tan tècnics com en les anteriors convocatòries però són més un equip, no juguen tant de manera individual, sinó que ho fan manera més col·lectiva, juguen un bon futsal.

Com vas veure els partits?
Com ja s'ha comentat en diferents ocasions, el resultat és força enganyós, tots dos partits s'han perdut per la mínima i en els últims moments. A més en el segon partit teníem dos baixes i ells van canviar a diversos jugadors respecte al primer partit, i per tant estaven més descansats, fet que es va notar al final del partit. Tot i així, considero que ens els dos partits em estat superiors als francesos, i que ens hem merescut un millor resultat en ambdós partits.

Perspectives de futur amb la selecció?
Respecte al futur de la selecció, tal i com he comentat anteriorment crec que hi ha una gran base de gent jove, que a la que comenci a jugar conjuntament amb més freqüència podran fer un gran paper en les properes competicions internacionals deixant en un molt bon lloc a Catalunya. A més hi ha més jugadors a la nostra lliga que poden fer un molt bon paper amb la selecció, que segurament tots aquests tindran la seva oportunitat i que es podrà conjuntar una molt bona selecció de cara a fer un gran paper al mundial d'Argentina.
Respecte al meu futur en la selecció, veient amb la força que ve el jovent, no sé si arribaré al mundial del 2019. Realment, m'agradaria molt poder continuar jugant amb la selecció més anys i poder posar punt i final després del mundial, però per això cal treballar més i més, per tal de ser un dels escollits del seleccionador per a la disputa d'alguna de les futures competicions internacionals. 

(Font: Federació Catalana de Futbol Sala - www.futsal.cat)
Share:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular Posts

Highlight 4

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Recent Posts