AE TIANA 5 - EFS RIPOLL 3

AE TIANA 5 - 3 EFS RIPOLL

Partit avançat de la dinovena jornada de lliga que va acabar amb victòria local en un partit que no passarà a la història per la seva vistositat.

Els visitants s'avançaven als 8 minuts de partit en una acció en què el cansament començava a fer-se notar en els locals. De nou, un inici de partit sense rotacions durant el primer quart deixava als de Tiana en mans d'un rival que s'avançava en el marcador, però que en aquesta ocasió no va saber treure profit del seu avantatge.

Pocs minuts més tard empatava nielo amb un bonic gol després d'una gran assistència de Marou, però el partit va entrar en una fase de descontrol en el joc que duraria fins al descans.

La segona meitat va portar amb si pocs canvis. El partit no va tenir un clar dominador del joc, si bé el Futbol Sala Tiana es va mostrar contundent en atac i va fer pujar el 5 a 1 al marcador, resultat que semblava tancar el partit, però res més lluny de la realitat. A falta de 7 minuts per al final va aparèixer Erik. El visitant, desaparegut fins aquell moment, va prémer l'accelerador i va provocar la reacció del Ripoll, que fins al final va tancar als de Tiana, es va acostar al marcador i va provocar l'ensurt als aficionats locals.

En definitiva, tres punts importants que es queden a Tiana perquè els locals segueixin en la part alta de la taula, en un partit en què el més destacat va ser el hack trick del jugador local Dani Moreno "Nielo"