AE TIANA 2 - CFS CLOT 4 (Pretemporada)


Derrota en el primer partit de pretemporada del nou projecte encapçalat per Victor Blaya.

Derrota per 2 gols a 4 en el primer test de pretemporada. Tot i la derrota, els de Victor Blaya van deixar molt bones sensacions contra un equip que va jugar amb una intensitat molt alta tenint en compte les alçades de pretemporada en què ens trobem.

Els locals van controlar el joc durant pràcticament tot el partit, gaudint de moltes ocasions de gol de claredat, encara que la falta de punteria i l'encert del porter visitant van resultar decisives. El conjunt Barcelonès, ben posicionat en defensa, va saber aprofitar les seves ocasions a la contra i guanyar amb mereixement el partit.

Bon debut de les noves incorporacions, que van deixar detalls de qualitat, tot i que es va notar la falta de conjunció amb l'equip. Els propers entrenaments han de servir per anar unint totes les peces i aquestes al nou sistema que vol implantar Victor Blaya.

Aquesta setmana l´equip disputarà dos amistossos, dissabte a Ripoll i diumenge a casa contra l´Ibers de Santa Coloma.

Incidències: El partit va comptar amb la presència a les grades de Daniel Moreno "Nielo", ja d'alta hospitalària, i que no es va voler perdre el debut dels seus companys en aquesta pretemporada.


Share:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular Posts

Highlight 4

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Recent Posts