FINAL FOUR LLIGA NACIONAL



Aquest cap de setmana es decideixen a Tiana els campions de Lliga Nacional en categories masculina i femenina en la modalitat de Final Four. Tot i els moments difícils que està vivint la plantilla del primer equip, aquesta ha decidit que disputarà el partit semifinal en memòria de JG8.

Dissabte dia 3 es disputen les semifinals de la Lliga Nacional masculina. El partit inaugural el disputaran Unió Llagostense i Montsant Sala 5 a les 16h i tot seguit tancaran la tarda Futsal Dante i Futsal Tiana, que jugaran a les 18h.

La Unión Llagostense parteix com a favorit al títol després d'acabar com a líder la fase regular amb una diferència clara de punts sobre els seus perseguidors. Per Poyato, entrenador Vallesà, "els partits es guanyen a la pista, així que el treball realitzat fins al moment ha de tenir continuïtat dissabte si volem guanyar a un molt bon rival"

Abans de l'inici dels partits es guardarà un minut de silenci en memòria de JG8, i just abans de l'inici de la segona semifinal, la plantilla del Futbol Sala Tiana realitzarà un petit homenatge al seu company.

La final es disputarà el diumenge a la tarda, a les 19h després que la lliga Nacional femenina conegui el seu equip campió.

I diumenge serà el torn de la Lliga Nacional Femenina. Pel matí, a les 12h s'obriran les semifinals CFS Balaguer i Teià Futbol Cinc, mentre que a les 13: 30h, seran Pony´s i Olimpic Argentona els equips que buscaran un lloc a la final.


Share:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Popular Posts

Highlight 4

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Recent Posts