AE TIANA 3 - CFS HORTONENC 1

Victòria per 3 a 1 que deixa al Futbol Sala Tiana a un pas de la Final a Quatre de la Lliga Nacional, en un partit gris, jugat a un ritme molt baix.

El partit començava amb el minut de silenci que els jugadors van voler dedicar a la memòria de Manuel Morales "Manolo", expresident del club i el seguidor més fidel del primer equip. La plantilla s'havia conjurat per dedicar la victòria a la seva memòria, i en el primer minut s'avançava en el marcador, fruit d'un gol de Toni Oñate.

No obstant això, el joc efusiu dels primers instants s'anava diluint amb el pas dels minuts, i és que, un cop més, els de Guillermo Castillo van caure en l'avorriment en què s'està convertint el seu joc en les últimes jornades.

El partit transcorria sense pena ni glòria, amb cops de tots dos equips que no exigien massa als porters. Al minut 16, Toni Oñate pujava el 2-0 al marcador després de marcar un autèntic golàs de volea des de 10 metres. S'arribaria al descans amb un xut de 9 metres sense barrera que va desaprofitar el CFS Hortonenc.

I en la segona meitat més del mateix. Partit sense sobresalts per a ambdues porteries. Els visitants ho intentaven sense encert mentre els locals només mostraven espurnes de la seva qualitat amb comptagotes, fins que al minut 32 Joan Rodríguez reduïa distàncies per als visitants, el que va obligar al conjunt de Tiana a posar-se les piles per no patir en els minuts finals.

Al minut 38 era Jonathan Garrido, després d'un contraatac, qui posava la sentència amb el 3 a 1 que deixava sense forces als visitants i tancava el marcador definitiu.

En definitiva, tres punts importants que deixen al Futbol Sala na a un pas de classificar-se per a la Final a Quatre i als visitants a un pas dels llocs de descens.